Atletisme

Atletisme. Comença l’espectacle!

1r dia del 1r torn (28-06-2021)
Hola famílies, per fi!…
Després de passar un any duríssim on la COVID-19 ens ha condicionat la vida en tots els sentits, sembla que per fi estem tornant poc a poc a la tan esperada normalitat. I això ho hem notat en aquest retorn dels Campus d’estiu perquè ja hem pogut fer les activitats exteriors sense mascareta i en general hem estat més tranquils. Tot i que encara hem anat en compte en alguns aspectes.
Bé, dir-vos que estem molts contents de retrobar-nos un any més en aquest súper campus amb els vostres fills i filles. Uns repateixen i d’altres venen per primera vegada ampliant així la gran família atlètica. Els que coneixem d’edicions passades han crescut molt!
Dóna goig veure com aquest campus marca la vida d’algun/es. I us ho diem perquè enguany estant treballant i treballaran com a monitors/es, nois i noies que des de ben petits han passat pel nostre campus com a participants i ara ho fan com a monitors/es.
Les disciplines que hem treballat avui han estat: la velocitat, els llançaments, l’habilitat i els salts horitzontals.
Dir-vos que que en aquest primer torn som quinze atletes i tots ells han demostrat tenir molt bones qualitats, ja no només com a esportistes sinó com a persones. Hi ha molt bon rotllo i tots i totes s’esforcen moltíssim.
Com que enguany el fil conductor dels campus és la Olimpíada de Tòquio, cada campus de l’OMET és una seu d’alguna cosa. Està clar que el nostre és la seu de l’esforç i l’autosuperació.

One thought on “Atletisme. Comença l’espectacle!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s