Joves

Així ha anat el primer torn!

Joves. Resum del 1r torn
Ja hem finalitzat la primera setmana del campus de joves i ha passat volant!
El primer dia vàrem realitzar jocs de cooperació i cohesió per fer pinya d’equip i seguidament… cap a la piscina! Una de les novetats d’aquest any és que a la piscina realitzem un minicurset de natació amb un tècnic de natació!
El dimecres tocava pujar a la bici i fer la primera ruta BTT així que equipats amb casc i molta aigua vàrem enfilar camí cap a Sant Medir! Per alguns no era el primer cop, per altres sí, alguns vàren arribar els primers altres els últims però el que sí podem dir és que tots van arribar amb un somriure i amb cara de satisfacció! L’esforç té recompença!
Després de la ruta BTT i com cada dimecres, vàrem completar el matí amb l’activitat de Crossfit! una de les altres novetats del casal. L’objectiu és realitzar activitat física amb diferents reptes i mètodes per tal d’adquirir uns hàbits saludables. Els joves van fer una miniclasse de crossfit, sempre adaptada a l’edat i una classe d’iniciació al Yoga.
Dijous al matí ens vàrem desplaçar fins a ZEM La Guinardera per compartir activitat amb els i les cracks del campus d’atletisme! Va ser un matí de proves d’atletisme, remullada, cooperació i compartir experiències! Després d’això vàrem acabar el dia a la piscina del parc central per fer l’última classe del minicurset i gaudir de temps lliure a la piscina.
Divendres, últim de la setmana! A les nou del matí tot el grup ens vàrem desplaçar fins a l’Escola La Floresta on vàrem realitzar una jornada esportiva practicant diferents esports col·lectius! Cap a mig matí, vàrem anar cap a la piscina de La Floresta on vàrem poder gaudir d’una estona de remullada i una estona de descans. El cansament de la setmana es notava en els joves però encara quedava l’últim esforç, la tornada en bicicleta fins al PLAFA!

Ens acomiadem dels joves que no tornen la setmana que ve i recarreguem forces pel següent torn que ve carregat d’activitats com la cursa d’orientació, BTT, crossfit, VAS i moltes més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s