Joves

Bon inici del segon torn. A tope!

Joves. 1r dia i 2n dia del 2n torn
Arranquem el 2n torn i per molts i moltes joves el primer dia de casal! Aquesta setmana som gairebé 50 joves disposats a no parar de fer esport i gaudir de la natura en tot el matí!
Avui hem començat amb diferents jocs i dinàmiques per conèixer a tots els companys i companyes del grup i anar agafant confiança. Alhora posem les bases del Campus: Respecte, companyonia, empatia, inclusió i esforç!
Tot seguit hem anat cap a la piscina per gaudir d’una estona de curset que, malgrat al principi els hi costa una mica, després agraeixen ja que veuen com millora el seu estil de natació i es cansen menys.

Venen dos setmanes molt intenses així que descanseu i demà més joves!
2n dia
Comencem el dia saltant d’alegria!
Avui hem gaudit de l’activitat de salting que hem realitzat a les instal·lacions de Véns a Saltar? A més a més hem realitzat jocs al campus i hem aprofitat per fer un partit de futbol canviant algunes normes per fer-lo més inclusiu i participatiu!
A la piscina avui tocava lliure i amb calor que feia els nois i noies no han sortit de l’aigua!
Hem aprofitat per dinamitzar algún joc i acabar de conèixe’ns una mica més!
Demà tenim un gran dia on posarem a prova les habilitats d’orientació dels i les joves en la cursa d’orientació! A mig matí ens iniciarem en el crossfit i el yoga per tal de conèixer el nostre propi cos i adquirir hàbits saludables!
Per cert, estem molt contents de fer els desplaçaments del campus amb bicicleta i fomentar així una mobilitat sostenible! Per dins de Sant Cugat ens movem 100% per carril bici! T’animes a venir en bici fins a l’institut?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s