Atletisme

Quin dia més intens, quans estímuls!

Atletisme. 2n dia del 2n torn
Hola famílies,
La jornada d’avui ha estat una passada. Més o menys ja intuiem que podria ser així perquè no sempre es té l’oportunitat de rebre la visita d’atletles d’elit de la talla de la Clara Fernández, del Dídac Salas i de l’Igor Bychkov. Atletes amb un palmarès important dins de l’atletisme en la especialitat de salt de perxa.
Avui teniem una programació per fer plena d’activitats de les disciplines de resistència, llançaments i circuit multidisciplinar. Moltes activitats, algunes exigents, que haviem de tenir fetes a les 12.00 h del migdia que és quan estava previst que arribessin a la pista la Clara, el Dídac i l’Igor. Així que després de fer les activitats d’escalfament orientades a les disciplines a treballar, hem passat a fer les de la part principal.
Amb la calor que ha fet avui ha estat tot un repte pels atletes fer uns bons registres. Però, com molt sovint, ho han tornat a fer i cadascún d’ells s’ha deixat la pell i s’han esforçat moltíssim per deixar ben alt el llistó. I la prova d’això està, per exemple, a la prova de resistència que han fet els grups dels mitjans i dels grans, la dels 8 minuts maleïts. Quina prova més exigent! (dieu-li als vostres fills i filles que us expliquin en què consisteix).
El récord de voltes del Campus estava en 101 voltes i un del equips dels grans l’ha igualtat. Els altres dos s’han quedat a tan sols 1 volta. Els grups dels mitjans ho han fet molt bé i han tancat el crono amb 83 voltes ambdós. Una passada!

Quan han arribat els nostres atletes convidats i després d’haver fet totes les proves programades, ens hem posat a l’ombra de les carpes i hem pogut gaudir de les explicacions de la Clara, el Dídac i l’Igor i ens han contestat totes les preguntes que els hi anàvem fent. Ens han dit en què consisteix la seva prova, el club on estan actualment, quines son les seves rutines, com compaginen els estudis, feina i els entrenaments, etc… Després tots els nostres atletes han pogut provar aquesta disciplina.
Volem agrair de tot cor que ens hagin vingut a visitar i a fer passar una molt bona estona a tots els nens i nenes.

Per qui tingui curiositat, el palmarès dels nostres convidats és aquest:
Clara Fernández: Del Club Nike. 7 vegades campiona d’Espanya en categories sots-16, sots-18 i sots-20, vàries vegades Campiona de Catalunya, Récord d’Espanya sots-16 en pista coberta i a l’aire lliure, diferents récords de Catalunya en categories sots-16 i sots-18 i sots-campiona olímpica europea al Festival Olímpic de la Joventut Europea.
Dídac Salas: Del Barça. Campió d’Espanya absolut 2021 amb una marca de 5,60 metres. Any 2018 3r a l’Iberoamericà, medallista internacional en categories juvenil, júnior i sots-23. (Actualment entrena al CAR)
Igor Bychkov: Del Club Playas de Castellón. 11 vegades campió d’Espanya, 3 europeus, 2 mundials i uns Jocs Olímpics (London 2012). Actualment entrena al CAR i és entrenador de perxa del CMSC.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s