Atletisme

Ja tenim els nostres atletes preparadíssims!

Atletisme. 4t dia del 2n torn
Hola famílies!
S’acosta el final d’aquest segon torn i tenim a tots els nostres atletes més que preparats i motivats per afrontar l’Olimpíada de demà. El que serà una novetat que encara no saben, és que degut a la pandèmia de COVID i per precaució, no barrejarem els grups com cada edició feiem i “competiran” mantenint el seu grup bombolla. Ara bé, i dic una pista de per on aniran els trets, els guanyadors de les Olimpíades de demà dependrà d’una modificació en el sistema de puntuació. I fins aquí podem parlar. Ja us ho explicarem demà.

Mentrestant avui els nens i nenes, futurs atletes santcugatencs, han estat entrenant la velocitat, els salts verticals i fent un circuit d’habilitat.
Després de fer totes les activitats programades, cap allà les 12,10 h hem agafat les bicis i els patinets i hem anat a saltar al VAS. De tant en tant va bé canviar radicalment d’activitat. A més també els hi serveix per descansar a nivell muscular i d’esforç fent una activitat més lúdica sense l’afany d’autosuperar-se. Aquests atletes que tenim son increibles, sempre volen més, més i més. El seu esperit de superació no té sostre.

Bé, pares i mares, feu-lis un bon sopar (ben merescut) i feu-los anar a descansar ben aviat que demà els estarem esperant amb moltíssima “tralla”, je, je, je…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s