Atletisme

El segon torn deixa un nivell molt alt en tots els aspectes!

Atletisme. 5è dia del 2n torn
Hola famílies!
I amb l’Olimpíada d’avui, acabem aquest segon torn del Campus. Ha estat un torn fantàstic i amb un nivell molt alt. Els nostres atletes han estat treballant/entrenant i “competint” al llarg de tota la setmana en totes les disciplines de l’atletisme deixant-se la pell i supermotivats/ades. Quin goig! De fet, molts infants apunten molt bones maneres per seguir en aquest esport. Us encoratgem a seguir!
Ens ha agradat molt tenir als nens i nenes que avui ja s’han acomiadat de nosaltres. Ens fa contents saber que altres encara segueixen i que vindran de nous en aquest 3r torn que començarà dilluns. L’atletisme té una bona salut i tot un futur generacional per endavant.

Bé, tal com ús comentàvem ahir, el sistema de puntuació per valorar els resultats de les proves de l’Olimpíada ens ha portat sorpreses pel que fa al podi. Al no poder barrejar els grups a causa de la pandèmia, tots els grups han competit entre ells. Ara bé, per minimitzar i igualar la possibilitat de victòria dels petits i mitjans davant del grup dels grans, la puntuació ha anat en funció de les millores que s’aconseguien entre sèries de cadascuna de les proves. Qui ha tingut més millores ha estat el guanyador. I després que els monitors valoressin i comptabilitzessin els resultats, el guanyador de les Olimpíades del 2n torn han estat el grup dels mitjans. Felicitats!

Si veiéssiu als vostres fills i filles fer les proves (només ho podeu veure en les fotos que ús pengem), al·lucinaríeu. Son unes autèntiques màquines!
En el repartiment de les medalles del dia, els divendres donem la més important de totes, la de millor aprofitament del Campus, que engloba tots els valors que l’equip de monitors/es considerem més importants. Per tant, aquesta medalla valora: una actitud positiva, afany de superació, esforç personal, compromís, una bona companyonia, relacionar-se bé amb tothom, un bon rendiment, generositat, solidaritat i una bona projecció. Per tant, imagineu-vos que n’és de valuosa aquesta medalla. Pels qui l’hagin aconseguida, moltíssimes felicitats. Seguiu així!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s