Atletisme

Atletes, cada dia millor!

Atletisme. 2n dia del 3r torn.
Hola famílies, com va?
Nosaltres seguim entrenant i gaudint fent atletisme aquí a la pista de la Guinardera. I és que notem que s’ho passen tan bé… Comparteixen, comenten coses, es sociabilitzen, es repten, quan els deixem juguen i miren el mòbil, fan esport… és genial, se’ls veu tan contents/es!
Avui ha estat un dia rodó. Primer perquè el temps ens ha donat una treva i ens ha perdonat a primera hora el sol i la calor. Això ens ha anat com anell al dit per fer les activitats de resistència. Encara que a mida que ha anat avançant el matí el sol s’ha acabat imposant i ha castigat.
Perquè avui les disciplines a treballar han estat, la resistència, els llançaments i la marxa atlètica.
Tampoc cal dir moltes coses més pel que fa al rendiment, l’esforç i autosuperació que ens demostren dia a dia tots i totes els/les nostres atletes. Amb les imatges que us penjem podeu comprovar el que us diem. Quines màquines!
El fet d’aconseguir les medalles del dia, de 1r, 2n i 3r classificat, la d’actitud i la d’esforç i autosuperació els hi fa que tinguin el cuquet de “la rivalitat” ben despert i amb moltes ganes de fer-ho bé i millorar en cadascuna de les proves. Penseu que les medalles no s’aconsegueixen així com així i que per fer podi l’exigència és màxima. També ho són d’exigents guanyar les medalles d’esforç i d’autosuperació i la d’actiud, (la més important tret de la que entreguem a l’acabar el torn que és la de millor aprofitament). Realment en cadascún dels grups son molts infants que reuneixen les condicions de comportament, actitud i esforç per emportar-se algunes d’aquestes dues medalles, però al final, quan els monitors/es valorem, la decantem cap a una o altra persona per petits detalls que hem estat observant al llarg de la matinal. Detalls que porten a dins i els hi surten de manera espontània i que nosaltres captem.

Sabeu com aquell programa de TV3, “El Foraster”, que sempre acaba dient: “…Sou molt bona gent”, doncs aquí nosaltres podriem cridar: “Atletes, sou mooolt i mooolt grans”.

Demà toca fer les proves de “l’Urban Récord”. Així que ha descansar perquè seran molt dures. Ah! ens vindran els de Cugat Mèdia a gravar així que ha donar-ho tot (com sempre).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s