Joves

Quin bon ritme que porten els joves!

Joves. 1r, 2n i 3r dia del 3r torn
DILLUNS
Després d’un 2n torn molt intens on vàrem viure grans moments i activitats intenses i molt divertides arriba el 3r torn del campus també amb la seva màxima capacitat de joves.
Dilluns no va ser un dia fàcil on vàrem haver de gestionar diferents contratemps. Malgrat això, els nois i noies del campus van gaudir d’un matí amb activitats diverses al Parc de Can Mates i una hora de piscina a la Piscina del Parc del Central. Dins aquesta hora de piscina els nois i noies van fer 30 minuts de curset i 30 minuts de lliure.
Avui volíem aprofitar per explicar la importància dels voluntaris i nois i noies de pràctiques que participen en els nostres campus. El fet de poder tenir gent de pràctiques ens permet tenir unes tècniques i tècnics esportius que es formen i aprenen amb nosaltres i per tant mantenen els nostres ideals i metodologia any rere any.
Demà més i millor!
DIMARTS
Matí de ruta BTT! Com que la gran majorai de joves era la seva primera setmana vem decidir repetir la ruta fins a Sant Medir proposant-se millorar el temps de la setmana passada i… així va ser! Els joves del tercer torn van aconseguir arribar en menor temps que la setmana passada! Per molts i moltes joves va suposar tot un repte arribar a Sant Medir, per altres no va ser tant difícil i quan van arribar a Sant Medir van fer una volta més per Can Janer.
Després d’aquest gran esforç, vem baixar en bicicleta fins a la piscina per realitzar 20 minuts de curset i estona de lliure per relaxar-se tranquil·lament.
Us deixem algunes de les fotos de la sortida en BTT!
Demà tenim escape room i crossfit&yoga! Agafeu forces joves!
DIMECRES
ZOMBIE ATTACK

Informació confidencial Avui a les 00:35h en el laborati secret Planta -5 de Sant Cugat s’ha produit un fallo en el sistema i ha desencadenat que els zombies del laboratori poguessin escapar i començar a contaminar l’espai. No queden supervivents a la planta, només el SAFE AREA MANAGER amagat en algun racó del laboratori. Es calcula que en menys d’una hora els zombies hauran arrassat amb Sant Cugat i ja no quedarà ningú sense mossegada de zombie.
La vostra única opció es poder entrar en alguna de les 4 SAFE AREA que hi ha a Sant Cugat. En cas de no poder entrar a cap de les 4 només quedaria l’opció d’entrar la SAFE AREA 5, l’últim reducte contra els Zombies.”
Així ha començat el escape room urbà que els joves han realitzat aquest matí pel centre de Sant Cugat. Els joves, organitzats en petits grups i amb un capità/na que estava en contacte amb el SAFE AREA MANAGER per whatsapp han hagut de desplaçar-se pel centre de Sant Cugat, resoldre enigmes i superar proves en grup per aconseguir resoldre el escape room i entrar en la SAFE AREA i escapar dels zombies!

Quatre dels set grups han aconseguit resoldre el escape room a temps! Enhorabona!
Després del escape room ha arribat el moment d’anar al Crossfit lynx per realitzat una classe de crossfit i una classe de ioga! Avui han après diferents postures de yoga com el saludo al sol, l’àgila en moviment i el guerrer i a crossfit han posat a prova la seva resistència en un WOD de 6 minuts.
Demà comencem una jornada esportiva que durarà el matí de dijous i de divendres seguit de piscina els dos dies!
Som-hi joves!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s