Atletisme

Demà serà bestial, Olimpíades, visita de luxe i la tele!

Atletisme. 4t dia del 3r torn

Hola famílies!
Bé, amb totes les activitats i proves que hem fet avui, i tan sols a un dia d’acabar el torn, ja tenim a tots els nostres atletes preparadíssims per afrontar amb total garantíes la nostra particular Olimpíada de demà.
Avui han treballat les disciplines de velocitat, llançaments i salts horitzontals.
Demà els espera un dia molt intens i exigent on han de tornar a demostrar les seves capacitats atlètiques. I segur que ho faran perquè tots i totes estan molts motivats/ades i no es rendeixen mai. Sempre volen autosuperar-se.
Serà brutal, un munt de proves de totes les dispciplines englobaran la jornada. L’equip guanyador serà el que tingui més millores respecte sèries. O sigui que a les 12:00 h ho sabrem.
I tal com estava programat, demà ens visita en Valentí Massana, tot un referent de l’atletisme català en la disciplina de marxa atlètica. Tres vegades olímpic, Sidney’90, Barcelona’92 i Atlanta’96, medalla de bronze a Atlanta’96, “recordman” d’Espanya de 50 Km marxa, campió del món l’any 1993 en la prova de 20 Km marxa, etc…
Amb en Valentí farem un clínic, ens explicarà la tècnica i serà ell qui entregui les medalles de la jornada. Ah!, i ens ha dit que ens portarà perquè la veiem la medalla de bronze que va guanyar a Atlanta. Un autèntic luxe aquesta visita.
I sabeu què?, a més a més ens vindrà a gravar la Televisió Sant Cugat. Fins demà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s