Atletisme

Quin dia més bestial per acabar el torn!

Atletisme. 5è dia del 3r torn.

Hola famílies!
Primer de tot dir-vos que si voleu veure la notícia de Cugat Mèdia (el mitjà públic multimèdia de Sant Cugat), que van venir dimecres a gravar-nos al Parc del Turó de Can Mates mentre feiem “l’Urban Récord”, cliqueu AQUÍ.

Bé, quina passada ha estat el dia d’avui. Per acabar el torn no estat gens malament; més ben dit, ha estat bestial!
Olímpiades, prova nova (la del cros exterior), la visita de la Televisió Sant Cugat i la de tota una llegenda de l’atletisme i referent de la marxa atlètica a nivell català i espanyol: en Valentí Massana. Exatleta, ara entrenador amb un palmarès brutal. Llegiu un petit resum:
– Participació en tres Jocs Olímpics (Barcelona’92, Atlanta’96 i Sidney’00)
– Medallista olímpic (bronze) a Atlanta’96 en la prova de 50 Km marxa.
– Campió del món l’any 1993 en la prova dels 20 Km marxa.
– Actual “recordman” d’espanya de 50 Km marxa.
– Actualment és el responsable del sector de marxa atlètica de la FCA (Federació Catalana d’Atletisme), entrenador del CAR Sant Cugat per la FCA i la RFEA.
– Professor de cicles formatius de grau mitjà i superior (bloc específic de marxa atlètica)
– Col·laborardor esporàdic del CMSC.

Però abans de la seva visita, nosaltres com cada divendres, últim dia de torn, ens tocava Olimpíada. Així que després de fer les activitats d’escalfament que teniem programades, ens hi hem posat. La primera prova ha estat la de relleus. Quina emoció i quin nivell!
Després de dues sèries, una remullada als aspersors per abaixar la temperatura corporal i hem anat a fer, plegats però respectant cadascún dels grups bombolla, la prova de resistència pel circuit exterior de la pista. L’hem anomenat el Cros. Es tractava de fer dues voltes, no seguides, a clavar el temps o a intentar tenir un menor desfasi. Déu-n’hi-do com peta; els nostres atletes han acabat aquesta prova cansadets/etes i acalorars/ades (avui ha fet un sol de justícia) i amb sed i gana. Així que s’han posat a esmorzar i a descansar tot seguit.
Una vegada recuperades les forces ja han arribat a la pista els de la Televisió Sant Cugat i en Valentí Massana. Mentre alguns han acabat de fer una prova més, la tele l’entrevistava. A l’acabar ha començat el clínic amb el Valentí. Ens ha explicat les seves experiències olímpiques, els moviments i postures per fer una tècnica correcte i també ens ha explicat els seus orígens atlètics. Realment ha estat molt enriquidor.
Ell ha estat qui ha valorat com marxaven tots els nostres atletes i tot seguit hem començat a fer l’entrega de medalles del dia. Evidentment les de marxa atlètica han estat les primeres i el que s’ha valorat ha estat:
– Millor tècnica global
– Millor impulssió
– Millor braceig
– Millor moviment de malucs
Inmediatament del repartiment d’aquestes, les fotos amb ell i les signatures i dedicatòries pertients, ens ha ensenyat la medalla de bronze que va guanyar als Jocs Olímpics d’Atlanta’96. Per acabar la jornada hem repartit les medalles de 1r classificat/ada, la de 2n, la de 3r, la d’esforç i autosuperació, la de millor actitud i la més apreciada de totes, la de millor aprofitament del Campus; que us hem de dir que n’hem repartit vàries. No és habitual donar-ne’n més d’una per grup però és que realment aquest torn també ha estat molt bé i els monitors/es hem cregut oportú ampliar el nombre d’aquestes medalles.
Així que famílies, ja podeu estar molt contents amb els atletes que teniu a casa. Son realment molt bons i tenen un gran futur per endavant.
Tots/es aquells/es que ja no vindreu més, ens veurem l’any vinent si és que no feu 3r de l’ESO. Que passeu unes molt bones vacances!
Amb els que repetiu, ens veiem dilluns amb molta més canya!

*Nota: Quan tinguem el link de la notícia de la Televisió Sant Cugat us el penjarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s