Atletisme

Acabem el torn de forma espectacular!

Atletisme. 5è dia del 4t torn.

Hola famílies!
Avui hem acabat el torn d’una forma espectacular, doncs han vingut a visitar-nos les noies i els nois del campus de joves i amb ells hem fet tres proves brutals que ens han servit per saber quin equip ha estat el guanyador de les nostres Olimpíades. Què bé que ens ho hem passat, ells/es i els monitors/es.
De bon matí els hem esperat que arribessin a la instal·lació i puntualment ho han fet a les 9:30 h. Han arribat en bicis.
Tot seguit els hem explicat a tothom la dinàmica de la jornada i ens hi hem posat ràpidament. Primer amb l’activitat d’escalfament conjunta, el joc/competició dels “3 fulards” entre tots els equips formats, tant de joves com els nostres del Campus d’atletisme. I bua!, ha estat una competició molt emocionant. Les primeres rondes tothom anava passant sense problemes els tres fulards, però a mesura que s’anàven separant considerablement, molts/es quedàven eliminats/es fins que a la final han arribat un noi dels joves i un nen d’atletisme, el Joan. La finalíssima ha quedat en un empat fent un salt fantàstic els dos participants.
Després hem anat a la prova de relleus, de dues sèries. Una amb tanques i una altra de llisos. L’equip guanyador no ha estat qui arribava abans sinò l’equip que ha fet una millor millora entre sèries.
Amb tot això ja ens ha donat l’hora d’esmorzar.
I després, els hi teniem preparada la prova del circuit multidisciplinar. Que consistia en saltar un llistó, cursa de llisos, una ziga-zaga, pujar/saltar les màrfegues i salt de mini-tram a sobrepassar la muralla de cons. Un tipus de circuit americà que els hi ha agrdat molt i que els equips no podien completar-lo en més d’un minut. Com hem rigut!

Una vegada fet, ha vingut la gran remullada amb els aspersors i la mànega d’aigua lliscant pel “bateco” de goma. Els participants estàven molt acolorats/ades perquè el sol i la calor que ha fet avui ha estat de justícia.

Abans que els joves marxessin ens hem fet una foto de grup i nosaltres ens hem quedat per seguir amb la remullada, fent el joc de la cursa artesana passada per aigua i després els hem deixat una estona lliure abans de donar per acabat el torn. Alguns/es han seguint amb l’aigua i d’altres han organitzat un partidet de futbol.

I fins aquí és el que ha donat de sí el quart torn. Dilluns l’últim, el cinquè que arribarà ple d’activitats, canya, proves…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s