Atletisme

Comença “la canya” del 5è torn!

Atletisme. 1r dia del 5è torn.

Hola famílies!
Avui hem començat l’últim torn del Campus. Que ràpit passen les setmanes oi?
En aquest torn son 18 atletes que afrontaran amb moltes ganes i energia totes les activitats que els hi tenim programades de cadascúna de les disciplines de l’atletisme.
De bon matí, després de la rebuda, presentació i retrobament amb alguns infants de torns o edicions passades, ens hi hem posat sense perdre temps amb les activitats d’escalfament perquè a les 12:20 h aproximadament haviem d’estar a l’autocar ens estava esperant per portar-nos a la piscina. Així que després de fer els jocs d’escalfament hem començat la part principal. Avui les disciplines que hem treballat han estat: la resistència, els llançaments i la marxa atlètica.

En aquest torn, hem estrenat una prova nova, la de marxa i running combinada i hem fet una petita variació pel que fa la dels 8 minuts maleïts de resistència. Aquesta l’hem variat fent dues sèries de 7 minuts en comptes de 8 a clavar el número de voltes entre sèries. La veritat és que ha anat molt bé.
Com podeu veure a les fotos també hem fet la prova/circuit de la graderia. Bua!, una prova que peta molt però que els hi agrada i demostren la gran capacitat que tenen els nostres atletes.
Per acabar la jornada hem anat a la piscina. Mini-curset i després temps lliure. Així han anat ben fresquets/es cap a casa a dinar.
Fins demà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s