Atletisme

Visita de l’alcaldesa i el regidor d’esport!

Atletisme. 2n dia del 5è torn.
Hola famílies!
Ostres, avui, quin dia més intens hem tornat a viure. Us expliquem:
Amb les activitats dels ritmes amb anelles, persecució d’anelles, i el precipi, hem començat la jornada d’avui dedicada a la velocitat, els salts horitzontals i les habilitats. Aquestes activitats ens han servit per anar activant als nostres atletes i escalfar motors perquè tot seguit han hagut de fer tres sèries del circuit multidisciplinar i d’habilitat que els hi teniem preparat. Amb dues ziga-zagues, una de petita i una de gran, reptar, rodolar, saltar, pujar, córrer llisos i fer gambades per les anelles fins arribar a l’arribada ha estat aquest circuit. Imagineu-vos fer tres sèries (mireu, mireu les fotos. Quines màquines aquests atletes!) Ah!, i a més amb uns cronos brutals!
Mentre feiem aquest súper-circuit estàvem esperant la sorpresa del dia; que ha estat la visita de l’alcaldesa de Sant Cugat Mireia Ingla i el Regidor d’Esports en Francesc Carol.
Han arribat després que els atletes han esmorzat i després de fer una activitat de precisió; fer passar una pilota per un túnel de cons i fer-la aturar en un lloc determinat. Aquesta activitat els ha servit per deixar temps per pair l’esmorzar i tot seguit hem reprès “la canya” amb una prova de velocitat, les minitanques.
En aquest moment és quan han arribat la Mireia i el Francesc i han estat parlant amb nosaltres. Els hem explicat en què consisteix aquest Campus, què fem i perquè ho fem, quins son els objectius, la filosofia del Campus, etc… i fins i tot ells s’han animat a córrer una mica fent una ziga-zaga. A l’acomiadar-los ens hem fet una foto de grup i nosaltres com no podia ser d’una altra manera hem seguit entrenant/competint. Ara amb la prova de la Gran Rampa i després i per acabar la “tralla” del dia, amb salt de llargada amb les explicacions de la tècnica de tota una campiona del triple salt, la Nora Taher. Dijous us explicarem qui és i el seu palmarès.
Amb tantes activitats fetes i la calorada que han agafat, per acabar, remullada i l’entrega de medalles del dia.
Bé atletes, prepareu-vos per demà perquè flipareu amb les proves de “l’Urban Récord”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s