Atletisme

“L’Urban Récord” estrena prova

Atletisme. 3r dia del 5è torn.
Hola famílies!
Això s’acaba eh?, Només queden dos dies per finalitzar el Campus edició estiu 2021. Per això l’aprofitem al màxim i li treiem tot el suc possible. Tal com hem fet avui amb les proves de “L’Urban Récord” que hem estat fent tots els dimecres de cada torn. Però avui els hi hem fet fer als nostres atletes una prova nova, la del 10×10 en pendent. No ha estat de les més dures (l’hem minimitzat perquè en comptes de cinc ringos els hi hem fet posar tres), però el fer-la en costa no deixa de “petar” una mica i més quan ha estat la última de les proves abans d’anar a la piscina.
Les proves que han format “L’Urban Récord” d’avui han estat: Pujada vertical, marxa atlètica, tobogans, triple salt, gran rampa, escales i el 10×10 en pendent. Bestial, oi? I abans hem fet tots els jocs d’escalfament.
Tal com podeu veure a les fotos els nostres atletes les han anat superant amb nota i ens han fet gaudir veient-los “competir”.
A les 12:30 h, una vegada acabades totes les proves hem anat a la piscina a baixar la temperatura i fer-nos una remullada. Avui, al ser l’últim dia que veniem, els hem deixat tota l’estona lliure. S’ho han passat molt bé!
I abans de marxar hem repartit els diplomes de “L’Urban Récord” als guanyadores i guanyadores.
Bé, demà tenim com a plat fort, el “clínic” de triple salt a càrec de l’atleta del Club Atlètic Manresa Nora Taher. Ja us ho explicarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s