Atletisme

Ens acomiadem fins l’any vinent!

Atletisme. 5è dia 5è torn.

Hola famílies!
Això s’ha acabat. Amb les Olimpíades d’avui posem punt final al Campus d’atletisme 2021, que malgrat la situació de pandèmia que estem vivint ha anat molt bé. Hem tingut sort de no patir cap cas de Coronavirus ni d’haver de fer cap confinament. Han estat 5 torns intensos, plens d’energia, d’esport, d’atletisme, d’esforç, d’autosuperació, d’amistat, de rialles, de jocs… i de formació; no tan sols atlètica sinó de valors i conductes. Saber gestionar les emocions, ser solidaris amb els companys, ajudar-se i tenir clar que per sobre de tot estem aquí per divertir-nos i evolucionar com a futurs atletes.
Marxem amb un gran sabor de boca de per com ha anat, i amb la satisfacció d’haver ofert als vostres fills i filles un munt d’activitats amb la intenció d’apropar-los l’atletisme i fer que el cuquet de la passió cap aquest esport els hi hagi arribat ben en dins.
Ens ha agradat moltíssim retrobar-nos amb alguns nens i nens i d’haver conegut d’altres que per a ells ha estat la primera vegada. Esperem no haver-los defraudat i haver-hi cobert les seves expectatives.
No volem acomiadar-nos sense agrair la visita dels atletes d’èlit que han passat pel Campus a fer-nos un clínic de la seva disciplina atlètica. Aquestes experiències afegeixen un plus qualitatiu al Campus i ha fet que per als infants sigui tota una vivència. Així doncs, gràcies Clara Fernández, Dídac Salas, Igor Bychkov, Valentí Massana, Marc Sánchez i Nora Taher.
Donem les gràcies també a Televisió Sant Cugat i Cugat Mèdia per haver-nos vingut a fer un reportatge.
Bé, nosaltres marxem de vacances amb la esperança que l’any vivinent la pandèmia ja hagi acabat, que no tinguem més restriccions i que tot torni a la “normalitat”. Perquè… si és així vindrem carregats amb activitats que estem esperant posar en pràctica des de fa ja dos edicions.
L’equip de monitors i monitores que hem treballat us desitgem unes bones vacances i fins l’any vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s